Wednesday, August 22, 2018

Viimane päev, kokkuvõte, tänusõnad

Ärkasime kell kuus hommikul. Keskmiselt saime rühma peale und 3-4 tundi. Õnneks olid kõigil kohvrid pakitud ning viimane asi, mille pärast muretsema pidime oli klasside koristamine, mis osutus tegelikult väga aeganõudvaks tegevuseks. Kell 7 hakkas buss Viini lennujaama sõitma. Terve sõit valitses bussis haudvaikus, sest iga viimanegi hing magas (otseloomulikult välja arvatud bussijuht). Lennujaama jõudes jätsime hüvasti oma reisisaatjatega ning andsime neile ka kingitused. 

Järgmiseks katsumuseks oli Kareli kohvri lisakilodest lahti saamine. Õnneks saime ka sellega ilusti hakkama. Lennujaamas saime umbes kaks tundi vaba aega enne check-ini. Selle aja saatsime mööda mäkis.

 Kell 14.00 algas pardale minek ning 14.30 tõusis lennuk graafikusiseselt õhku. Kell 17.30 maandusime Tallinnas.

Reis oli minu arvates väga tore. Saime õppida palju uut ja huvitavat teiste riikide kultuuri ja traditsioonide kohta. Leidsime palju uusi sõpru ning saime paremateks sõpradeks ka vanade tuttavatega. Elasime koos läbi ekstreemse kuuma ja mässava tormi. Kümme päeva möödus ühest otsast kui linnutiivul, sest kogu aeg oli midagi teha, kuid teisest otsast tundus see kui kuu aega, mõeldes kogemuste hulgale, mis reisilt saime. 

Sooviksin tänada inimesi, kelleta poleksin seda reisi ette kujutanud. Esimesena tänaksin meie treenerit Kristiina Siigi, kelleta me arvatavasti poleks siia festivalile pääsenud. Sooviksin tänada meie saatjaid Karelit, Martinat ja Kaisat, kes olid meiega terve reisi väga kannatlikud, hoolivad ja lõbusad. Tänaksin ka meie ungarlastest saatjaid Brunot, Florat ja Kergösid, kuid ei usu, et nad sellest midagi aru saaksid. Tooksin esile ka oma tantsupartneri Marise  ja sõbra Emma Lotta, kes aitasid mind blogiga. Nendeta oleks siin olnud vähemalt kümme korda rohkem vigu. Kõige olulisemad jätan loomulikult kõige viimaseks: tahan südamest tänada kõiki Leesikaid, kes tegid sellest reisist tõeliselt toreda ja vahva kogemusega. Ootan pikisilmi järgmist väljasõitu Leesikate seltsis. 


Selline oligi meie Ungari reis

No comments:

Post a Comment