Monday, August 20, 2018

Üheksas päev 


Saime magada kella 11-ni. Meid äratati halbade uudistega: lisaks kahele esinemisele eri-linnades toimub veel kaks paraadi, mis meie jaoks tähendas seda, et peame terve päev rahvariietes olema. Nagu eilegi, sõitsime teise linna peale lõunasööki, mis meie jaoks oli hommikusöök. Algas rongkäik. Kuumus tappis. Kilomeetrise rongkäigu peale tegime vähemalt 5 puhke- ja joogipausi. Seejärel toimus 4-minutiline esinesime, kus esitasime kangakudumist. Peale esinemist sõitsime järgmisesse linna. Pesapaigaks saime väikse klassiruumi, kuhu toodi ka meie õhtusöök.

Enne esinemisi toimus taas rongkäik, kuid eelmisest palju väiksem. Esinenesime lühikese ja lihtsa, kuid lööva etteastega, mis paistis publikule väga meeldivat. Kui kõik riigid olid esinenud, läksime lavale tagasi, et nautida ilutulestikku, kuid palju põnevamaks osutus väikeste küünaldega mängimine, mis meile miskipärast kätte pisteti.

 Laval käimiste vahel oli ka aega jäätise söömiseks ja puu all pikutamiseks, mis pika ning väsitava päeva pisutki helgemaks muutis. Tagasi kodulinna jõudsime alles kell 1. ei toimunud pidu ega isegi igaõhtust koosolekut, sest homme varahommikul ootab meid lõpuks pikem väljasõit Budapesti.

No comments:

Post a Comment