Wednesday, August 15, 2018

Neljas päev

Saime magada kümneni. Tänane hommik oli palju jahedam kui kõik varasemad. Oli mõnus vahelduseks ka külma tunda. Hommikusöök söödud, kutsus Karel meid kõiki kokku, et koosolekut pidada ja tänase päeva plaanidest rääkida. Saime teada, et meil on tervelt kuus tundi aega, enne kui peame rahvarõivis kultuurimaja juures olema. Emmal tuli idee, et võiks minna lähedal asuvasse veeparki. Kõigile meeldis see idee ning Karelilt luba saadud suundusimegi sinna. Enne veeparki tegime veel kiire toidupeatuse. Veepargis oli väga lõbus ja endalegi märkamatult oli möödunud kolm tundi. 

Peale sellist pingutust oleks küll tahtnud jalad võrkkiiges taeva poole visata, kuid paraku oli aeg juba nii hiline, et pidi kooli tagasi minema ning rahvariideid selga panema. Festivali avamine take 2! Esmalt ootasime 30 minutit rivis, et pealtvaatajate eest mööda kõndida ja neile lehvitada. Seejärel suundusime maaalusesse parklasse, kus pidime ootama umbes pool tundi oma esinemiskorda.

Peale esinemist pidime sinna tagasi minema, kuid see kord oli paus järgmise sündmuseni kaks tundi. Avapauk lõppes kõikide rühmade kogunemisega lava peal ja ees. Mängis muusika ning paukus ilutulestik.
 
Lõpuks oli aeg koju puhkama minna. Suur avatseremoonia ja pikk vees hullamine oli meid nii ära väsitanud, et diskole ei jaksanud enam mitte keegi minna.


No comments:

Post a Comment