Saturday, August 18, 2018

Kuues päev 


Tänane päev algas suure rutuga. Põhjuseks oli see, et Karel oli öelnud, et peame 10.20 kultuurimajas olema, kuid tegelikult oli seal vaja olla hoopis 10.10. Hommikusöögist oli enamus meist loobunud, sest lõuna oli juba kell 13.00, ja 10 polnud me isegi vooditest tõusnud, sest 10 minutist piisab, et kultuurimajja jõuda. Kultuurimajas toimus kuldse südame gala, kus esinesid erinevate puuetega inimesed: tantsijad ratastoolides, kurt tantsija, taunisündroomiga inimesed, pime mees laulis ja mängis klaverit. Gala oli väga liigutav. Paljud nutsid (mina kaasa arvatud) ning iga numbri lõpus tõusti juubeldades püsti. Kontsert tuletas kõigile meelde, et miski pole võimatu, kui seda piisavalt tahta ja selle nimel töötada. 

Ülejäänud päev ja õhtu sarnanesid eilsele. Esinesime pooletunnise kavaga, sama tegid ka teised riigid. Tagasi kooli jõudes terroriseerisid meid vaablased, kellele panime nimeks Mikk ja Peeter. Kuigi meie neile vist väga ei meeldinud, otsustasime siiski head inimesed olla. Püüdsime nad kinni ja lasime tagasi loodusesse.
 
Pärast seiklusi putukatemaailmas otsustasime Marise ja Emmaga väiksematele tutvustada lemmikasja, mis Madli meile õpetanud on - mudimisringi. Õhtul toimus taaskord disko. Teemaks oli seekord retro ning toimus dancing queeni valimine. Meid esindas Sanna.

Peol saime ka väikese üllatuse: peale Sanna esindasid Eestit ka meie täiskavanutest saatjad Martina ja Kaisa. Arvan, et hommikul on kõigil kurgud kaasaelamisest valusad. 

No comments:

Post a Comment